Cap d’Any 2018

CAP D’ANY D’OBESES   #CapdAnyOBESES                                                 

Segons els darrers estudis d’astronomia interplanetària aquest 2018 no acabarà el dia 31 de desembre, tal com estava previst i tothom imaginava, sinó 10 dies abans, concretament el dia 21 de desembre. Davant d’aquesta revelació universal, OBESES s’ha proposat d’acomiadar l’any de la publicació del seu cinquè disc “Fills de les estrelles” amb una orgiàstica i desorbitada festa de Cap d’Any.

El Cap d’any d’OBESES se celebrarà el divendres 21 de desembre de 2018 a les 21:30h a la Sala Salamandra d’Hospitalet de Llobregat. Tots els assistents estan convidats a presentar-s’hi lluint la màxima elegància possible tot i que en cap cas es delimita l’època en la qual aquesta elegància pugui haver estat vàlida (es desitja una sala plena d’elegància, sigui del passat, del present o, per descomptat, del futur).

Serà -per causes evidents- l’últim concert de l’any de la banda així que les sorpreses estan garantides: hi haurà campanades, convidats, bogeria, excel·lència i molta, moltíssima música.

Les invitacions per la gala ja es poden adquirir al següent enllaç:

BASES DEL CONCURS  D’OBESES

Per tal que la nit pugui ser recordada fins a la fi dels temps, OBESES organitza un concurs artístic entre els seus Herois i Heroïnes. Hi ha 3 categories i 4 premis.

A.Concurs de cant
A aquest enllaç podreu trobar els playbacks de les peces de “Fills de les estrelles”, els participants han d’escollir un tema i penjar un vídeo amb una versió o fragment del nostre repertori a la xarxa amb el hashtag #CapDAnyOBESES. També pot estar acompanyat d’instruments o fet a cappella. OBESES compartirà aquests vídeos a les seves xarxes per tal d’incentivar l’excel·lència entre participants i atorgarà el premi d’una entrada doble pel concert.

B.Concurs instrumental

El mateix cas que l’anterior però amb elements únicament instrumentals. Pot ser qualsevol cosa, la part vocal interpretada per un instrument, un solo, etc. Els participants hauran de penjar un vídeo a la xarxa de la interpretació amb el hashtag #CapDAnyOBESES. OBESES compartirà aquests vídeos a les seves xarxes per tal d’incentivar l’excel·lència entre participants i atorgarà el premi d’una entrada doble pel concert.

C.Concurs artístic

Es tracta de fer una interpretació d’una peça de Fills de les estrelles des de qualsevol disciplina artística possible. Dansa, pintura, teatre, literatura, performance, etc. Els participants hauran de penjar un vídeo, una imatge, un text (el que sigui) a la xarxa amb el hashtag #CapDAnyOBESES. OBESES compartirà aquests vídeos a les seves xarxes per tal d’incentivar l’excel·lència entre participants i atorgarà el premi d’una entrada doble pel concert.

 

PREMI D’ÈXIT POPULAR: L’autor/a del vídeo que hagi tingut més repercussió a la xarxa serà convidat a participar en el concert de Cap d’Any d’OBESES des d’un rol actiu que concretarem un cop sapiguem en quina disciplina s’ha expressat.

Es pot participar en totes les categories que es desitgi i els cops que es cregui convenient (amb diferents peces, s’entén).

La data límit per presentar vídeos serà el dia 16 de desembre a les 23:59h i els guanyadors es faran públics el dia 19 de desembre.

Que la sort us acompanyi!