Discografia

Empar Moliner: "Obeses són un dels grups més originals, ambiciosos i bons que hi ha al nostre país. Tenen molt poc a veure amb el que fan els altres. Feu-me cas i escolteu-los. No m'equivoco."

Bernat Dedéu: "Com la Sal al Mar, del grup Obeses, és una de les cançons d’amor més belles que mai he escoltat."

Toni Clapés: "Sóc fan d'Obeses"

Albert Guinovart: "Gran concert! Gràcies!"

Guille Milkyway: "M'hi poso de genolls."

Valero Sanmartí: "Enhorabona pel Zel!"

Jair Domínguez: "Us he dit que sóc fan d'Obeses?"  

Lluís Gavaldà (Els Pets): "Brutal el 'Botifarra amb seques' d'Obeses. Fantàstics"

Els Amics de les Arts: "Hem intentat copsar-lo en la seva plenitud però ens hem acabat desmaiant de tan gran"

Miquel Martínez (Cancioneros.com): "Probablemente han innovado y arriesgado más Obeses en sus dos discos que nadie más en Catalunya en décadas. Su vastísimo conocimiento de diferentes estilos es todo un lujo, un recurso clave para dar forma a creaciones tan ricas y eclécticas. "

Miquel Abras: "Passant-m'ho teta escoltant Zel d'Obeses. Molt recomanable, us farà trempar molt! Molt grans! Sucre!"

Santiago Alcanda (Radio 3)"He alucinado con la canción Correm! del grupo catalán Obeses. El cantante y compositor Arnau Tordera I crea vanguardia a partir de la tradición del folclor patrio, el jazz, los musicales teatrales, etc.

Cesk Freixas: "Uns genis incompresos"

Uri Mora (Totmusicat): "Obeses, un grup especial, un grup diferent, un grup excels; Zel, un disc imprescindible, escolta obligada, no et deixarà indiferent"


Albert Guinovart: "Fantàstic aquest primer cd! El millor pop que he sentit en anys... i en català!!! Us desitjo molta merda!"

Miquel Abras: "Gran descobriment!!! Molt grans!!"

Núria Feliu: "M'han agradat moltíssim per originals, diferents, preparats i les seves ullades a l'opera.  Espero i desitjo que tinguin molt d'èxit perquè s'ho mereixen." 

Valero Sanmartí: "Molt bo l'Obesisme il·lustrat. M'agradaria sentir "El tocador de senyores" a duet amb Núria Feliu."

Blanca Busquets: "De les cançons se'n desprèn musicalitat, originalitat, subtilesa i un toc genial que espero que no passi desapercebut. El seu “Pa amb tomàquet” no té pèrdua, i “Els llavis xops de plors” és una autèntica delicadesa plena d'art que efectivament fa plorar."